BORCULO – Makelaarskantoor Makkinga de Haan Schippers heeft een nieuw kantoor geopend in Borculo. Klanten hoeven daardoor niet meer naar Lochem, waar de makelaar ook een kantoor heeft. Het nieuwe, representatieve kantoor is geopend aan de Spoorstraat 2.

Dit bericht gaat verder onder de advertentie

Makkinga de Haan Schippers wordt geleidt door Marcel Schippers, Jenne de Haan en Frans van Bon. In gesprek met het Achterhoek Nieuws vertelt Schippers: “Wij bedienen een groot gebied in en rond Lochem en in de voormalige gemeente Borculo. Zowel Jenne als ik komen uit de directe regio en weten hoe belangrijk de lokale binding met de klant is. Dat geldt niet alleen voor de bemiddeling in huizen, maar ook in bedrijfspanden en voor nieuwbouw. Natuurlijk komen we graag bij de klant thuis, maar we misten toch een presentatie- en ontvangstruimte in Borculo. Op deze manier zijn we nog toegankelijker voor onze klanten. Bovendien zijn we met de nieuwe vestiging ook zichtbaarder. Naast de gespreksruimte vindt je hier een goed en smaakvol geëtaleerd overzicht van ons aanbod.”

Aanstaande zaterdag 18 januari is er een open huis van 14.00 uur tot 17.00 uur. Onder het genot van een hapje en een drankje is iedereen welkom om onze nieuwe locatie te komen bekijken.