Contact

LET OP: Wij proberen bij elk bericht of foto een bronvermelding te plaatsen. Wanneer uw artikel of foto geen bronvermelding bevat, kunt u dit opsturen naar [email protected] Wij zullen het desbetreffende artikel of foto direct verwijderen of aanpassen.

Over OverBorculo

In 2012 kwamen Maikel Klein Severt en Maurice van Dijk van webdesignbureau MMProjects op het idee een platform te realiseren, waarbij nieuws en informatie van de oude gemeente Borculo centraal staat. Het eerste bericht op OverBorculo is geplaatst op 30 juli 2012.

Wie zitten er achter OverBorculo?
Op dit moment bestaat het team van OverBorculo uit twee personen: Maikel Klein Severt (redactie) en Maurice van Dijk (technische ondersteuning). De vaste fotograaf van OverBorculo is Jaime Lebbink.

Hoe ik kan bijdragen aan OverBorculo?
U kunt tips, nieuwsberichten of foto’s aanleveren aan OverBorculo. Dit kan via het contactformulier of via [email protected] Heeft u een organisatie of een vereniging? (Sport)uitslagen zijn ook van harte welkom.

Social Media
Facebook: http://www.facebook.com/borculo
Twitter: https://twitter.com/Overborculonl

Foto’s voorzien met het logo van OverBorculo.nl mogen door verenigingen, particulieren of voor eigen gebruik worden gedownload, (maximaal 5 foto’s per reportage) mits deze is voorzien van het OverBorculo.nl logo.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

captcha

Captcha