Algemene voorwaarden

Algemeen

De voorwaarden op deze pagina zijn van toepassing op de website van OverBorculo en alle gerelateerde websites en of producten.

1. Aansprakelijkheid

1.1. OverBorculo is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor eventuele fouten. OverBorculo sluit alle soorten verantwoordelijk- en aansprakelijkheden uit. Dit betekent dat OverBorculo niet verantwoordelijk of aansprakelijk is voor eventueel gemaakte kosten bij een activiteit die gesloten is of dan wel geld kost. Mocht het voorkomen dat je een fout tegenkomt, laat het ons dan weten via info@overborculo.nl.

1.2. Alle informatie op deze website hebben een puur informatief karakter. OverBorculo kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de juistheid van deze gegevens en informatie.

2. URL’s naar andere websites

2.1. OverBorculo kan URL’s bevatten naar andere websites van derde partijen. Daarnaast kan op de websites van de derde partijen door worden verwezen naar andere websites. OverBorculo is niet aansprakelijk voor het gebruik van deze websites. De links die wij gebruiken op onze website zijn puur informatief.

3. Plaatsen van een activiteit of evenement op de website

3.1. Alle soorten tips zijn altijd welkom! Wij zullen de genoemde tips, indien interessant, plaatsen op onze website. Dit is geen garantie dat de tip ook daadwerkelijk wordt opgenomen op OverBorculo. Ook als een activiteit of evenement is opgenomen op OverBorculo behouden wij het recht om het te wijzigen of te verwijderen. OverBorculo kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor het plaatsen of wijzigen van een activiteit of evenement.

4. Aanleveren van persberichten

4.1 Bij het versturen van persberichten met foto’s geeft u ons de rechten om de foto’s te plaatsen op OverBorculo.nl en op de social media kanalen die in ons beheer zijn.

4.2 De redactie van OverBorculo.nl kan op elk moment besluiten materiaal niet te plaatsen of te veranderen/verwijderen.

4.3 Door het opsturen van tekst,- audio of beeldmateriaal naar OverBorculo.nl verklaart u:

– Dat u garandeert dat u bevoegd bent de door uw aangeleverde materialen openbaar te maken en te verveelvoudigen en dat deze materialen op geen enkele manier inbreuk maken op een ieder ander recht, waaronder bijvoorbeeld portretrechten en copyright.

– Dat OverBorculo.nl op verschillende manieren uw materiaal mag verveelvoudigen, waarover via internet, Twitter en Facebook en andere uitingen.

– Dat OverBorculo.nl gedeelten van de tekst mag wijzigen en/of aanpassen of foto’s te mogen bijsnijden naar een passend formaat.

5. Overig

5.1. Gebruik maken van de activiteiten of evenementen vermeld op deze website is op eigen risico.

5.2. OverBorculo behoudt zich het recht op het aanpassen van de voorwaarden.

5.3. Taal- en spelfouten zijn voorbehouden.