VOORWAARDEN. (Bij het versturen van materiaal + advertentie materiaal)

1. Elk persbericht is zelf gemaakt of voorzien van een bronvermelding.

1.1. Bij het versturen van persberichten met foto’s als bijlage geeft u ons de rechten om de foto’s te plaatsen op OverBorculo.nl of neemt u de verantwoordelijkheid van de rechten.

1.2. Persberichten worden in tekst vorm aangeleverd via een Word Document of in een e-mail.

2. De redactie van OverBorculo.nl kan op elk moment besluiten materiaal niet te plaatsen of te veranderen/verwijderen.

3. OverBorculo.nl probeert altijd berichten zo snel mogelijk te plaatsen, maar het kan voorkomen dat dit niet het geval is. Als u vragen heeft over de staat van uw bericht, kunt u contact opnemen met [email protected]

4. Foto’s voorzien met het logo van OverBorculo.nl mogen door verenigingen, particulieren of voor eigen gebruik worden gedownload, (maximaal 5 foto’s per reportage) mits deze is voorzien van het OverBorculo.nl logo.

Door het opsturen van tekst,- audio of beeldmateriaal naar OverBorculo.nl verklaart u:

– Dat u garandeert dat u bevoegd bent de door uw aangeleverde materialen openbaar te maken en te verveelvoudigen en dat deze materialen op geen enkele manier inbreuk maken op een ieder ander recht, waaronder bijvoorbeeld portretrechten en copyright.

– Dat OverBorculo.nl op verschillende manieren uw materiaal mag verveelvoudigen, waarover via internet, Twitter en Facebook en andere uitingen.

– Dat OverBorculo.nl gedeelten van de tekst mag wijzigen en/of aanpassen of foto’s te mogen bijsnijden naar een passend formaat.

Nieuwsborculo.nl is net als verschillende andere websites onderdeel van OverBorculo.nl en hiervoor gelden dezelde voorwaarden voor.

4. Foto’s overnemen van Overborculo.nl is verboden, behalve als u de rechten beheerd. Wanneer u een foto wilt gebruiken van onze website, kunt u een e-mail sturen naar [email protected] Wij zullen; of toestemming geven, voorwaarden bespreken, u doorverwijzen naar de desbetreffende persoon of geen toestemming verlenen.

*Typ- en spelfouten voorbehouden.