Home » Algemeen » Open Nederlands kampioenschap Boerengolf “De Melktap”
Algemeen

24 september 2013

Open Nederlands kampioenschap Boerengolf “De Melktap”

Open Nederlands kampioenschap Boerengolf “De Melktap”

In het weekend van 5 en 6 oktober organiseert “De Melktap Geesteren” voor de tweede maal het O.N.K. Boerengolf met deelname uit heel Nederland en daarbuiten.
Wie denkt dat deelnemers aan Boerengolf met een stok met een losse klomp eraan enkel een parcours door het (lange) gras volgen, meppend tegen een plastic bal , heeft het mis.
Boerengolf wil als een serieuze plattelandsvernieuwende activiteit worden gezien.
Samen met de Vereniging van Boerengolfbaaneigenaren (V.B.G.) willen wij Boerengolf  naar een hoger niveau tillen, om de kwaliteit te waarborgen en ervoor te zorgen dat de gasten waar voor hun geld krijgen en terugkomen.  Vorig jaar is “De Melktap Geesteren” als eerste gecertificeerd als Top-Boerengolfbaan. Totaal zijn er nu 11 Boerengolfbanen Top gecertificeerd. Dit houd in dat de Boerengolfbaan er netjes en verzorgd uitziet (Gemaaide Greens), er gespeeld wordt met erkent spelmateriaal en duidelijke rode hole-vlaggen. De ontvangst moet goed zijn en na afloop wordt de uitslag bekend gemaakt.  Daarnaast moet er een ontvangstruimte zijn die voorzien is van o.a. een invalidentoilet en de gasten moeten kunnen blijven voor een hapje en een drankje.
Wil je meedoen aan het O.N.K. Boerengolf bij “De Melktap” in Geesteren? Dat kan. Een team bestaat uit 3 tot 4 personen en er wordt gespeeld in de Algemene klasse, dames Klasse en Jeugd klasse. Er wordt gestreden om de “Gouden Klomp”en een eerste prijs van € 750,–. Voor meer informatie en opgave kijk op www.demelktap.nl.
Dit jaar wordt het Open Nederlands kampioenschap voor de tiende maal georganiseerd en ter gelegenheid daar van is er  een extra prijs voor diegene die op de zaterdag de tiende plaats behaald.
Hetzelfde geld voor diegene die in de totaal uitslag op de tiende plaats eindigt.
. Ingezonden bericht .

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com