Algemeen
Featured
Haarlo

16 september 2023

Millennium Showband, Kisjeskearls en Boh Foi Toch op PZF 2023 in Haarlo

Millennium Showband, Kisjeskearls en Boh Foi Toch op PZF 2023 in Haarlo

HAARLO – In Haarlo staat een nieuwe editie van het Papa Zuip Festijn 2023 gepland, met optredens van Boh Foi Toch, Millennium en de Kisjeskearls. Op zaterdag 4 en zondag 5 november komt er weer een feesttent te staan in dit doorgaans rustige dorp. PZF heeft dit jaar een gevarieerd programma samengesteld voor zowel jongvolwassenen (18+) als ouderen.

Op zaterdag kunnen feestgangers genieten van de bruisende klanken van de Millennium Showband. Deze energieke band, bestaande uit vijf enthousiaste leden, weet elke gelegenheid om te toveren tot een waar festijn.

Op zondag betreden twee andere geweldige bands het podium: de Kisjeskearls en Boh Foi Toch. Terwijl Boh Foi Toch hun populaire nummers ten gehore brengt, zoals ze eerder deden in de megatent op de Zwarte Cross, zal de Kisjeskearls muziek spelen van hun helden, de legendarische boerenrockgroep Normaal.

Natuurlijk wordt er ook goed voor de inwendige mens gezorgd. Slagerij Henk zal aanwezig zijn om de hongerige magen te vullen met heerlijke gerechten, waaronder stamppot, spareribs en smakelijke broodjes.

Kaarten voor het Papa Zuip Festijn kosten slechts €10,- per stuk en zijn online verkrijgbaar op de website van PZF: www.pzfhaarlo.nl.

Belangrijke informatie:

Datum: Zaterdag 4 en zondag 5 november
Locatie: Holtmaatsdijk 11, Haarlo
Zaterdag 4 november: Millennium Showband
Zondag 5 november: Kisjeskearls en Boh Foi Toch
Kaartprijs: €10,- per kaart
Website: www.pzfhaarlo.nl

Advertentie:

Booking.com

Lees ook