Algemeen

24 september 2013

Achterhoek Veldtoertocht op 29 september

Achterhoek Veldtoertocht op 29 september

Op zondag 29 september organiseert toerclub de Berkelrijders uit Borculo zijn jaarlijkse Rabo Achterhoek Veldtoertocht. Deze veldtoertocht kan gekenmerkt worden als verrassend, pittig en veelzijdig. De afstanden die de deelnemers kunnen kiezen zijn 35, 50, 65 en 85 km.
Dankzij de medewerking van diverse landeigenaren is de tocht op diverse punten vernieuwd t.o.v. vorig jaar. De tocht voert door diverse velden, bossen, zandpaden en beekwallen in de prachtige omgeving van Borculo, Ruurlo, Barchem en Lochem. Hierbij zullen de bekende klimmetjes niet ontbreken. De routes zijn volledig bewegwijzerd met pijlen, linten en borden.
Er zijn diverse verzorgingsposten in de route opgenomen voor de nodige vertering. Tevens is er technische ondersteuning en EHBO beschikbaar.
De tocht wordt gehouden onder auspiciën van de Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU). Deelnemers kunnen zich inschrijven vanaf 08.30 uur bij buitencentrum Kerkemeijer aan de ruurloseweg 51 in Borculo. Dit is tevens de start- en finishplaats. De inschrijving sluit om 09.30 voor de 65 en 85 km en om 10.00 uur voor de 35 en 50km. Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro. Leden van de NTFU krijgen op vertoon van de ledenkaart 1 euro korting.
Meer info is te vinden op www.achterhoek-veldtoertocht.nl

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook