Home » Algemeen » Zondagavondzang in de Joriskerk te Borculo
Algemeen

27 september 2013

Zondagavondzang in de Joriskerk te Borculo

Zondagavondzang in de Joriskerk te Borculo

Het nieuwe Liedboek – zingen en bidden in huis en kerk – met zijn mooie teksten en melodieën nodigt uit om te zingen en niet alleen in de eredienst.
Niet alle liederen zijn nieuw. Natuurlijk staan er ook veel oude vertrouwde liederen in. Maar het is toch zeker een uitdaging om je de nieuwe liederen eigen te maken. Samen zingen is niet alleen leuk, maar geeft ook een band.
Onder leiding van de organisten Roel Smit en Dirk Zwart wordt er op de eerste zondag van de maanden oktober, november en december t.w. 6 oktober, 3 november en 1 december uit het nieuwe Liedboek gezongen. Daarnaast wordt er soms ook een uitleg of toelichting op de liederen gegeven door ds. Janssen.
Wanneer u om 19.00 uur in de Joriskerk bent, kunt u uit volle borst meezingen en ervaren hoe gezellig het is om samen te zingen. Hebt u het nieuwe Liedboek al, neemt u het dan mee.
. Ingezonden bericht .

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 6 december 2022

    BORCULO – Vandaag is de verbouwing van de Coop naar de Plus van start gegaan. Om 13.00 uur sloten de deuren van Coop

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

Booking.com