Algemeen

27 september 2013

Percussion Night

Percussion Night

Zaterdag 19 oktober aanstaande zal de eerste editie van Percussion Night zijn. Op deze avond wordt vertoond hoe divers slagwerk kan zijn. Het publiek zal omringd worden door drie podia, waardoor er veelvuldig afwisseling ontstaat in het programma.
Donderdag 6 september 2012 mocht de slagwerkgroep van Volharding Borculo een optreden verzorgen bij de opening van het Septemberfeest Borculo, en zo is alles begonnen. Dankzij deze mogelijkheid van de Stichting Nationale Feest- en Herdenkingsdagen Borculo word deze groep veelvuldig gevraagd en hebben ze menig optreden gegeven. Slagwerkgroep Volharding organiseert nu daarom een avond vol slagwerk om te laten zien wat de term “slagwerk” allemaal kan inhouden. Vanaf een statafel of zit plek, genietend van een hapje en drankje, kan het publiek luisteren naar doorlopende optredens van de volgende percussiegroepen: Excelsior Winterswijk, Sophia’s Lust Ruurlo, Crescendo Barchem en T.A.V.E.N.U. de Kwakel. Slagwerkgroep Volharding zal ook een verrassend optreden weggeven. Samen met een speciale gast, Badou Sy, zal de avond worden opgevuld met diverse amuserende optredens.
Het evenement zal plaats vinden in muziekgebouw Volharding  Haarloseweg 7 te Borculo. De zaal is vanaf 19.00 uur open en de aanvang van het programma is om 19.30 uur. Na de optredens van bovengenoemde groepen zal een DJ deze avond feestelijk vervolgen. De toegang tot Percussion Night is geheel gratis.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook