Home » Algemeen » Buurtfeest Dijkhoek
Algemeen

8 oktober 2013

Buurtfeest Dijkhoek

Buurtfeest Dijkhoek

Zaterdag 5 oktober was er weer buurtfeest in de dijkhoek. Een ware hapening voor leden van de Dijkhoek. We begonnen met het ophalen van het koningspaar  van vorig jaar. Een gezellig tochtje met de huifkar, die weer eindigde op het feestterrein achter Buitencentrum Kerkemeijer.
Daar aangekomen, konden de leden deelnemen aan de gezellige spellen die georganiseerd waren door het spellen comité, met o.a. spijker slaan en kaartje schieten. Onder het genot van een drankje zijn we later op de middag begonnen met het vogel schieten en vogel gooien. 58 deelnemers meldden zich daarvoor aan en na 160 schoten ( ongeveer 4e ronde ) werd de koning bekend n.l. Mark Takkenkamp.
Bij het vogel gooien meldden zich  54 dames. Na de 3e ronde gooide Aline Pot de vogel eraf. ’s Avonds werden de koning en koningin gekroond , en kon er gefeest worden met de gezellige band “The Moodchers tribute band”. Het was nog gezellig tot in de late uurtjes.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 8 december 2022

    BORCULO – Onder een klein voorbehoud dat er toch weer coronamaatregelen zouden kunnen komen, durft de Stichting Promotie Borculo het aan om de

  • 6 december 2022

    BORCULO – Vandaag is de verbouwing van de Coop naar de Plus van start gegaan. Om 13.00 uur sloten de deuren van Coop

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

Booking.com