Home » Uncategorized » Etikon ontvangt koploper Biljartcentrum Arnhem
Uncategorized

10 oktober 2013

Etikon ontvangt koploper Biljartcentrum Arnhem

Etikon ontvangt koploper Biljartcentrum Arnhem

De biljarters van Etikon ontvangen komende zaterdag in Haarlo in een tweeluik koploper Biljartcentrum Arnhem. Het team van captain Dinand Prinsen staat twee punten achter de verrassende koploper, die achtereenvolgens BIOS/The Blitz met tweemaal 2-4 versloeg en thuis met 7-1 en 8-0 de baas was over De Graafschap Biljarts.
Titelverdediger en Europees kampioen Etikon kende een moeizame start, verlies en winst thuis tegen Dibo, maar herstelde zich tegen de Wellse Vaert met tweemaal een 6-0 overwinning.
“Dit wordt voor ons twee belangrijke wedstrijden waarin we optimaal moeten presteren om niet nog meer averij op te lopen”, weet ook Prinsen. Prinsen zal met zijn sterkste bezetting aan de tafels verschijnen met op 47/2 Henri Tilleman, 71/2 is voor rekening van Patrick Niessen en het bandstoten voor de Zeeuw Jean-Paul de Bruijn.
Coach en speler Martijn Egbers komt met Raymon Gielens, 47/2, Harrie van den Berg, bandstoten en hijzelf speelt het 71/2.
De eerste partijen bij HCR Prinsen in Haarlo aan de Eibergseweg beginnen zaterdag om 11:00 uur.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com