Uncategorized

15 oktober 2013

Extra informatie Butterfly World Borculo

Extra informatie Butterfly World Borculo

Bij de Hambroekplassen in Borculo wordt een complete en bijzondere overdekte dagattractie genaamd Butterfly World Borculo gerealiseerd. Butterfly World Borculo is de eerste dôme die Zodiac Zoos gaat exploiteren. Aangrenzend aan Butterfly World Borculo wordt het natuurlijk opgezette vakantieresort Butterfly Village ontwikkeld, bestaande uit ongeveer 225 recreatievilla’s. Het vakantieresort en Butterfly World Borculo zullen geheel landschappelijk worden ingepast, waarbij gebruik wordt gemaakt van het thema vlinders en het natuurschoon van Het Hambroek.
Butterfly World Borculo is een elkweer accommodatie van 1 hectare, waar de bezoeker uiteenlopende spannende en spectaculaire belevingen kan ervaren.
Butterfly World Borculo bevat de grootste en natuurlijkste overdekte vlindertuin van Europa, waar het publiek wordt ondergedompeld in een unieke beleving waarin vlinders de hoofdrol spelen. Daarnaast bevat deze overdekte accommodatie een ‘Night Safari’, waar men op een spannende en avontuurlijke safari gaat met uiteenlopende nachtdieren, een ‘Insectarium’, waar het publiek de insectenwereld kan betreden, een ‘Temple of Snakes’, waar de bezoeker omringt wordt door allerlei soorten slangen, een ‘Lori Loft’, waar lories vrij rondvliegen en gevoerd kunnen worden en een ‘Discovery Cove’ waar men onder andere met zeekoeien kan snorkelen, hetgeen een onvergetelijke indruk zal achterlaten.
Het Movie Center van Butterfly World Borculo laat het publiek genieten van filmbelevingen en uiteenlopende voorstellingen. Butterfly World Borculo bevat tevens een ‘Monarch Mercado’ met een uiteenlopend assortiment en vele terrassen. In de avontuurlijkst overdekte arena van de Achterhoek ‘Aztek Arena’ kunnen kinderen zich naar hartenlust vermaken tussen onder andere levensechte Azteken ruïnes. Er zal tevens een grote openlucht speeljungle zijn, waar men vanaf de terrassen en serres een goed zicht op heeft. De ‘Monarch Mercado’ en ‘Aztek Arena’ zullen ook in de avond na sluitingstijd van de dierbelevingen toegankelijk zijn. Daarnaast zal Butterfly World Borculo een receptie, het zwembad ‘De Vlinderslag’, een ‘Superette’, waar de verblijfsrecreanten terecht kunnen voor boodschappen en waar ze gebruik kunnen maken van een wasserette, een zoovenirshop, kantoorruimten, diverse opslagmogelijkheden en een aangrenzend en natuurlijk opgezet parkeerpark bevatten.
AFBEELDING: In de afbeelding ziet u een plattegrond van het gebied waar het over gaat. Zoals te zien, gaat het om het gebied tussen Hambroekplas II en de viaduct.
Om een goed inzicht te geven: het gehele plan is net zo groot als wijk het Hambroek.
inzicht grote
Tekst en uitgelichte-afbeelding komen van Zooconsultants.nl

Advertentie:

Booking.com

Lees ook