Uncategorized

16 oktober 2013

HCR Prinsen op bezoek in Daarlerveen tegen Jan Brock Amusement

HCR Prinsen op bezoek in Daarlerveen tegen Jan Brock Amusement

Komende zaterdag spelen de driebandenspelers van HCR Prinsen de streekderby in Daarlerveen tegen Jan Brock Amusement. De spelers van captain Michel van Silfhout zullen nog met gemengde gevoelens terugdenken aan de laatste competitie wedstrijd van het vorig seizoen toen er thuis met 6-2 weliswaar werd gewonnen van de ploeg van captain Jan Vos, maar door de nederlaag van Stefan Galla tegen John Schollink miste de Achterhoekse formatie op een haar na promotie naar de ere divisie.
Na drie competitiewedstrijden staan beide ploegen, samen met Burgmans Biljarts, op een gedeelde tweede plaats met vier punten. HCR Prinsen verloor van Burgmans Biljarts en de Daarlervense formatie moest in Arnhem de punten laten aan Biljartcentrum Arnhem. Over deze Twents-Achterhoekse derby kun je dan ook terecht spreken van een vierpuntenwedstrijd. Van Silfhout kan deze zaterdagavond over zijn sterkste formatie beschikken en zal dan ook aantreden met Dave van Geel, Stefan Galla, Raymund Swertz en de captain zelf.
Jan Vos speelt met dezelfde spelers als destijds in Haarlo alleen de spelers op de tafels één en twee en die op drie en vier spelen in een andere volgorde. Zijn opstelling is nu: John Schollink is de kopman met Stefan Lenting op twee, Dennis Hoogakker op drie en Marcel Krikhaar op vier.
De wedstrijd in Daarlerveen in zaal ‘tVossehol begint om 19:00 uur.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook