Home » Algemeen » Stap in de 18e eeuw, de Lebbenbrugge komt tot leven!
Algemeen

17 oktober 2013

Stap in de 18e eeuw, de Lebbenbrugge komt tot leven!

Stap in de 18e eeuw, de Lebbenbrugge komt tot leven!

Zaterdag 19 oktober is het de Gelderse Gratis Museumdag.
Bij De Lebbenbrugge komt  dan het hele museum weer echt tot leven. In en om het huis maakt u kennis met het dagelijkse leven van alledag, uitgevoerd door tien historisch gekostumeerde personen uit de tijd dat de boerderij als herberg en tolhuis in gebruik was. Een uniek evenement om niet te missen!
In huis ontmoet u de waardin, de meiden en de knecht, kinderen spelen op de vloer en huishoudelijke taken worden uitgevoerd in de keuken en op de deel. Schuif gezellig aan voor een kopje thee in de herberg en luister naar het laatste nieuws en achterklap, of bak je eigen pannenkoeken buiten op de kachel. Op de tolweg kunt u een marskramer tegenkomen en houdt u vooral uw ogen open, er is weer gespuis gesignaleerd op de Lebbenbruggedijk !
De presentaties op deze dag zijn een leuke beleving voor jong en oud. U ziet de Lebbenbrugge door totaal andere ogen. Het museum is deze dag geopend van 11 tot 17 uur en de toegang is gratis.
Zie voor verdere informatie  www.gratismuseumdag.nl
 

Advertentie:


Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

 • 2 juli 2022

  BORCULO – Donderdag 9 juni was het de beurt aan de leerlingen van VSO Klein Borculo om een clinic rolstoelbasketbal te volgen van

 • 2 juli 2022

  BORCULO – Op donderdag 30 juni 2022 werd er een naast culturele activiteiten een sportochtend gehouden door het Zone.college Borculo op verschillende sportlocaties

 • 2 juli 2022

  BORCULO – Op maandag 4 juli 2022 hoopt het echtpaar Daalwijk-Bovenschutte wonende in Borculo het 60‑jarig huwelijk te vieren.

  Wethouder

Booking.com