Home » Uncategorized » Unieke drugs-smokkeltochten!
Uncategorized

17 oktober 2013

Unieke drugs-smokkeltochten!

Unieke drugs-smokkeltochten!

Afgelopen weekeinde is het nieuwe seizoen van start gegaan, voor wat betreft de Unieke Achterhoekse smokkeltochten die worden georganiseerd door de Stichting voor Cultuur, Sport en Spel en starten vanaf Buitencentrum Kerkemeijer aan de Ruurloseweg 51 te Borculo.
Nieuw dit seizoen is dat met de smokkelwaar wordt gehandeld. Eerst dient smokkelwaar te worden aangekocht en verderop in het smokkelbos vindt een ruige handel plaats. De ene handelaar biedt nog meer dan de andere handelaar.
Ook is het aantal controleposten gewijzigd en aangepast aan de handelsgeest.
Op deze manier hopen St. voor Cultuur, Sport en Spel en Buitencentrum Kerkemeijer dat zich weer vele groepen families, vrienden, personeelsverenigingen, managers e.d. zullen melden om een avond gezellig te kunnen ontspannen, door inspanning.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com