Sport

20 oktober 2013

Sportuitslagen van week 42

Sportuitslagen van week 42

Korfbal:
Volleybal:
Regiobeker
Flash  Stars- Dames 1              0-3
Volga B1 – Meisjes B2              4-0
Meisjes C1 – Tornax C2            4-0
Tornado D1 – Meisjes D1         4-0
Harfsen D1 – Meisjes D2         4-0
Vios Beltrum – Meisjes D3      1-3
Meisjes D5 – Vios Beltrum      3-1
Voetbal:
FC Zutphen – Reünie  2-4
Waterpolo:
Polar Bears-Schuurman BZC H2 Eindst 15-9
Paardensport:
Afgelopen weekend behaalde Henk-Jan Klein Braskamp een tweede plaats met zijn paard Venus in de klasse B eventing in Diepenheim. Henk Veldhuis stuurde Vamalia naar een eerste plaats in het L springen in Vragender. Beide komen uit voor de Hamelandse Ruiters.
Op de samengestelde wedstrijd in Diepenheim is Danique Weernink met haar pony Amourette 3e geworden in de klasse B. Zij reed een nette dressuurproef en was foutloos in het springen en met de cross. De cross legde ze af binnen de toegestane tijd.
Biljarten:

De driebandenspelers van HCR Prinsen uit Haarlo hebben zaterdagavond de streekderby in Daarlerveen met 2-6 van Jan Brock Amusement gewonnen. Het team van captain Michel van Silfhout stond na twee gespeelde partijen weliswaar nog op 2-2, maar in het tweede deel drukte met name van Dave van Geel, in een sterk gespeelde wedstrijd tegen John Schollink, zijn stempel op de wedstrijd.
GV Borchlo:
Zaterdag 19 oktober werden in Eibergen de Berkellandwedstrijden gehouden. Dit zijn oefenwedstrijden tussen de verenigingen van Berkelland. De turnsters van GV Borchlo zijn goed begonnen met de nieuwe oefenstof die dit jaar is ingevoerd. De oefeningen die ze hebben laten zien, zijn veel belovend voor de divisiewedstrijden.
Er waren ook een aantal medaillewinnaars voor GV Borchlo; Esmee van Geemen had goud bij de pré-instap D2, Floor Textor goud bij pré-instap R1, Sanne Sebök goud bij pupillen D3, Esmé Overgoor goud bij keuze supplement G+H en Joyce Mensink brons bij pupil 1 D1.

GV Borchlo had ook voor het eerst een deelnemer bij de heren deze wedstrijd, in de persoon van Florian Jansen. De heren gaan dit jaar ook voor het eerst divisiewedstrijden doen.
 

Heeft u zelf uitslagen? Deze kunt u opsturen naar aanleveren@overborculo.nl! De uitslagen worden ingestuurd door de clubs, wijzigingen en fouten voorbehouden.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook