Home » Algemeen » Zorgboerderij centraal in najaarsuitvoering De Eendracht
Algemeen

23 oktober 2013

Zorgboerderij centraal in najaarsuitvoering De Eendracht

Zorgboerderij centraal in najaarsuitvoering De Eendracht

Gelselaar- Dit najaar speelt Toneelvereniging De Eendracht “Zorgboerderij De Drie Gebroeders”. Deze Oost-Nederlandse plattelandskomedie in drie bedrijven werd geschreven door Willie van Oenen.  De voorstellingen worden gegeven in zaal Florijn te Gelselaar op de zaterdagen 2 en 9 november om 20.00 uur. Zaterdag 2 november is er tevens een voorstelling om 14.30 uur.
Het gaat niet zo goed met de boerderij van Harm en Rinus. Ze hebben geprobeerd om wat neveninkomsten te krijgen, maar eigenlijk zitten ze er niet zo mee dat het niet gelukt is. Ze leven sober en gaan hun eigen slome gangetje. Broer Albert, een snelle zakenman en mede-eigenaar van de boerderij, ergert zich enorm aan zijn broers. Evenals zijn vrouw Aleida, directrice van het ouderencentrum “De Geranium”.  Zij willen dat de boerderij “De Drie Gebroeders” eindelijk eens wat meer opbrengt en lanceren het idee om er een zorgboerderij van te maken. Als dat niet lukt, eist Albert dat de boerderij verkocht wordt. Harm en Rinus zien het helemaal niet zitten maar zij krijgen hulp van tante Ko…
De spelers zijn dit keer: Bas te Velthuis, Gerrit Harderwijk, Bert Geerdink, Patricia Harderwijk, Dinie Kossink, Irma van den Pangaart, Erika Wannink, Wim Kossink, Daan Ebbers en Alexander Mensink. Regie is in handen van Daan Uenk en Mina Reurink is souffleur/regie assistent.
Vanaf 21 oktober tot één dag voor de voorstelling kan men kaarten à € 5,00 bestellen bij café Florijn, tel. 0545-481283. Aan de zaal kosten kaarten € 6,00 en donateurs betalen € 4,00. Basisscholieren in gezelschap van een volwassene hebben gratis toegang.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 6 december 2022

    BORCULO – Vandaag is de verbouwing van de Coop naar de Plus van start gegaan. Om 13.00 uur sloten de deuren van Coop

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

Booking.com