Uncategorized

24 oktober 2013

HCR Prinsen ontvangt komende zondag Partycentrum Osdorp

HCR Prinsen ontvangt komende zondag Partycentrum Osdorp

Na de gewonnen streekderby afgelopen zaterdag in Daarlerveen tegen Jan Brock Amusement, speelt de nummer twee van de ranglijst in de eerste divisie van de driebandencompetitie, het Haarlose HCR Prinsen, komende zondag tegen de nummer voorlaatst, het Amsterdamse Partycentrum Osdorp.
De Amsterdamse formatie heeft tweemaal remise gespeeld en tweemaal met 0-8 verloren. De thuisclub daarentegen heeft op dit moment zes punten, één minder dan koploper Koningsleer.com uit Druten. HCR Prinsen deelt deze tweede plaats met Burgmans Biljarts en treft komende zaterdagavond in Druten de koploper.
Captain Michel van Silfhout heeft zijn team voor komende zondag op één plaats aangepast. Zelf speelt hij niet en zijn plaats wordt deze dag ingenomen door de Duitser Carsten Lässig. Dave van Geel speelt op één, Markus Galla op twee en Raymund Swertz op drie.
Captain Ben Katwijk van Partycentrum Osdorp komt met Frans de Vries, Henk Holtrop, Derk Brink en Willem van Lith naar de Eibergseweg in Haarlo waar de wedstrijd om 13:00 uur begint.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook