Home » Sport » HCR Prinsen wint en neemt de leiding in de eerste divisie A
Sport

27 oktober 2013

HCR Prinsen wint en neemt de leiding in de eerste divisie A

HCR Prinsen wint en neemt de leiding in de eerste divisie A

Door een 6-2 thuisoverwinning op Partcentrum Osdorp uit Amsterdam heeft HCR Prinsen de koppositie ingenomen in de eerste divisie A van de driebandencompetitie. De ploeg van captain Michel van Silfhout, die overigens zelf niet speelde, moet deze wel delen met De Veemarkt en Koningsleer.com maar heeft meer partijpunten dan deze beide teams.
De enige verliespartij kwam deze middag op naam van Raymund Swertz die in een matige partij de eer moest laten aan Derk Brink die na 52 beurten als eerste de 40 caramboles wist te naken. Swertz kwam drie caramboles te kort om minimaal remise uit het vuur te slepen. Op de ander tafel deed Carsten Lässig het duidelijk beter. De Duitser won in 41 beurten vrij gemakkelijk van Willem van Lith die slechts tot 21 caramboles kwam.
Het karwei voor de ploeg uit Haarlo werd uiteindelijk afgemaakt door Markus Galla die in 44 beurten veel te sterk was voor Henk Holtrop, Holtrop bleef op 22 caramboles steken, en door kopman Dave van Geel die in 28 beurten Frans de Vries met 45-25 versloeg. De Zuid-Limburger had na een gelijkopgaande partij overigens wel series van 11 en 5 caramboles nodig om een gat te slaan.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 8 december 2022

    BORCULO – Onder een klein voorbehoud dat er toch weer coronamaatregelen zouden kunnen komen, durft de Stichting Promotie Borculo het aan om de

  • 6 december 2022

    BORCULO – Vandaag is de verbouwing van de Coop naar de Plus van start gegaan. Om 13.00 uur sloten de deuren van Coop

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

Booking.com