Sport

29 oktober 2013

Club van 50 EGVV ontvangt Bas Nijhuis en Bert van Losser

Club van 50 EGVV ontvangt Bas Nijhuis en Bert van Losser
Tijdens de nieuwjaarsreceptie  begin 2013, was EGVV voorzitter Wim Hondelink de eerste die lid werd van de Club van 50 van EGVV uit Gelselaar. Inmiddels zijn er na hem nog 35 mensen die EGVV een warm hart toedragen lid geworden. Op vrijdag 8 november zal de Club van 50 haar eerste leden avond houden.
Bert van Losser van RTV Oost en scheidsrechter uit het betaald voetbal Bas Nijhuis zullen deze avond op bezoek komen in Gelselaar. Er word een voetbal quiz gehouden waar Bert en Bas hun medewerking aan zullen verlenen. De avond, bedoeld voor alle leden van de Club van 50 van EGVV, begint om 20 uur en vind plaats in de kantine van de Gelselaarse voetbalclub. Iedereen die lid van de Club van 50 word voor 8 november a.s mag deze avond bij wonen, lid worden kan gemakkelijk via de site van EGVV www.egvv.nl
Tijdens deze avond zal de Club van 50 ook bekend maken welke cadeau men EGVV dit jaar zal aanbieden. De Club van 50 zal jaarlijks een geschenk aanbieden aan EGVV en zal eens per jaar een leden avond organiseren.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook