Sport

5 november 2013

HCR Prinsen verdedigt met succes de koppositie in de eerste divisie

HCR Prinsen verdedigt met succes de koppositie in de eerste divisie

De driebandenspelers van HCR Prinsen hebben zondag in eigen huis met succes de koppositie in de eerste divisie verdedigt door De Liefhebber met een 6-2 terug te sturen naar Warmenhuizen.
Halverwege was de wedstrijd nog in evenwicht. Raymund Swertz kon het niet bolwerken tegen een sterk spelende Richard Dekker en verloor kansloos met 28-45 in 39 beurten. Captain Michel van Silfhout daarentegen deed het stukken beter en won zijn partij overtuigend van Frans Dekker. De man uit Dieren had voor de 40 caramboles slechts 26 beurten nodig en speelde derhalve dan ook met een moyenne van 1.538. Zijn tegenstander kwam niet verder dan 16 caramboles.
In het tweede deel van de wedstrijd maakten Carsten Lässig en kopman Dave van Geel het karwei af. Lässig versloeg Fred Groen in 43 beurten met 40-25 en Van Geel won in een sterk gespeelde wedstrijd met 45-40 in 31 beurten van Tom Beesterboer. Van Geel haalde een moyenne van 1.451 en zijn tegenstander kwam uit op 1.290. Het team moyenne van de Haarlose formatie was deze dag 1.100.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook