Algemeen

5 november 2013

Jong Gelre presenteert revue: Wiet Vot

Jong Gelre presenteert revue: Wiet Vot
Wiet Vot is de nieuwe titel van de jaarlijkse revue van Jong Gelre Borculo- Geesteren, dat op 28- 29 en 30 November ten tonele zal worden gebracht.
Een bijzonder jubileum jaar voor Jong Gelre afdeling Borculo- Geesteren. Dit jaar bestaat de afdeling 100 jaar. Dit is al uitgebreid gevierd met een feestavond. Als afsluiter van het jubileumjaar zetten we een revue op de planken met zowel oud als nieuwe leden. We zijn er trots op dat we erin zijn geslaagd deze groep bij elkaar te krijgen.
De revue draait dit jaar om 3 families, een boeren familie, een kak familie en een aso familie. De boeren familie besluit er een paar weken tussen uit te gaan. Maar om hun huis niet alleen achter te laten zorgen ze, naast dat hun nieuwsgierige buurvrouw Annabel een oogje in het zeil houdt, voor “oppas” in huis. Of dit wel de oppas is die ze zich voorgesteld hadden is maar de vraag. Helemaal na een verontrustend mailtje vanuit Nederland. Éen ding is zeker: hun huis zal in ieder geval netjes zijn als ze weer thuis komen, want daar hebben ze Louis voor, de butler van de familie!
Het toneelspel wordt ook dit jaar geleid door Marty te Luggenhorst. Zowel bij toneel, zang, dans als decorbouw hebben we oud leden die mee doen met deze bijzondere revue.Tijdens het bedenken van het toneelspel zijn ook (oud) leden betrokken geweest.
De revue is dit jaar te bewonderen op Donderdag 28, Vrijdag 29 en Zaterdag 30 November bij zaal Peters aan de Steenstraat 7 te Borculo. Alle avonden zal de aanvang om 20:00 uur zijn. De eerste 2 avonden is er na de revue een drive- in show, de laatste avond zal Plezant voor een live optreden zorgen.
Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij tabak Wijn en Zo ( voorheen Neurink)in Borculo. Telefonisch zijn ze te bestellen bij Ingrid Harkink: 06- 53814355 of Marloes Baak: 06- 21890143. Ook kunt u mailen naar: jonggelrebg@hotmail.nl.
Wilt u ook zo graag de leden van toen en nu op het podium zien schitteren? Kom dan eind November naar zaal Peters in Borculo. En neem al uw familie, vrienden, buren en kennissen mee voor een gezellige avond uit!
Wij hopen u te zien op 28- 29 of 30 November.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook