Algemeen

5 november 2013

Sinterklaasintocht via Berkel naar Borculo

Sinterklaasintocht via Berkel naar Borculo

Sinterklaas zal samen met ± 20 pieten, en ook nog andere “schippers”, varend over de Berkel, op zaterdag 16 november in Borculo aankomen. Om 14.30 uur zullen de presentatrice, een vertegenwoordiger van de gemeente Berkelland, muziekvereniging Volharding en heel veel kinderen met ouders hen welkom heten aan de Berkel bij het gemeentehuis.
De nieuwe bruggen zijn hoog genoeg en de ophaalbruggen worden geopend zodat Sint en pieten ongestoord naar de aanlegsteiger kunnen varen en daar voet op Borculose bodem zullen zetten.
Het is nu al bekend dat men voor Sint en pieten bij aankomst en onderweg tijdens de rit door de Borculose binnenstad enkele verrassingen heeft. Na aankomst en welkom zal sint in een koets stappen, welke getrokken wordt door meerdere witte pony’s. Allen gaan achter muziekvereniging Volharding via het Marktplein, Muraltplein, Voorstad en Scheilaan naar het Volharding-gebouw.
In het Volhardinggebouw, waar iedereen welkom is, zullen bij aankomst de deuren geopend worden om samen met Sint en pieten een leuk feest te houden. Daar is uiteraard ook de mogelijkheid voor de kinderen om sint een hand te geven. Na afloop krijgen de kinderen een kleine attentie. De scholen in Borculo ontvangen vooraf nog een aparte kaart van sint en pieten.
Met vriendelijke groet,
Sinterklaascommissie Borculo
(bestaande uit vertegenwoordigers van de BOV, Volharding en sint/pietenteam)

Advertentie:

Booking.com

Lees ook