Algemeen

9 november 2013

Bas Nijhuis en Coen Droste : een avondje vol wedstrijd spanning

Bas Nijhuis en Coen Droste : een avondje vol wedstrijd spanning

De Club 50 van EGVV is in januari van dit jaar opgericht, tien maanden later zijn er 37 leden. Vrijdag 8 november was het tijd voor de eerste leden avond. Bert van Losser en Bas Nijhuis zouden te gast zijn in de kantine van EGVV, Bert van Losser liet echter donderdagmiddag weten dat hij door FOX TV was gevraagd om commentaar te geven bij een wedstrijd. Bert had echter een prima vervanger, Coen Droste, assistent in het betaalde voetbal.
Bas Nijhuis en Coen Droste gaan regelmatig samen op pad, op de website www.voetballezing.nl staat vermeldt wat zij op dergelijke avonden doen. Rond kwart over acht waren alle gasten binnen en kon het programma beginnen. Bas en Coen vertelden, met behulp van beelden, over hun belevenissen in het nationale en internationale betaalde voetbal. Beide heren komen uit het Oosten van het land, Nijhuis uit Enschede en Droste uit Geesteren (OV), dat leverde nog een leuke herkenning op! Bas Nijhuis had op het standenbord van EGVV, voetbalvereniging Noordijk herkend. Dat was een van de eerste clubs waar Nijhuis op bezoek was geweest. Hij wist zich de vereniging nog helder voor de geest te halen. Café er voor, veld en dan weilanden…..heel veel weilanden.
De heren vertelden over recente gebeurtenissen in de eredivisie, de taferelen die zij in het buitenland mee maken en natuurlijk werd het publiek bij deze avond betrokken. De gasten mochten vragen stellen en er was een quiz waarin de kennis van de aanwezigen werd getest op buitenspel situatie´s. EGVV 1 doelman Marco Zieverink wist de quiz te winnen!
De Club van 50 biedt EGVV tijdens de komende nieuwjaarsreceptie een vaste statafel voor buiten aan. Bas Nijhuis en Coen Droste kregen van de Club van 50 een EGVV paraplu cadeau, afgesproken werd dat Nijhuis deze zal gaan gebruiken bij de eerst volgende keer dat hij het veld moet keuren als het regent.
 
Er kan terug gekeken worden op een geslaagde avond. De Club van 50 houdt vanaf nu elk jaar een avond voor haar leden.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook