Sport

12 november 2013

Gouden samenwerking GV Brinio en GV Borchlo

Gouden samenwerking GV Brinio en GV Borchlo

Van de zeven gecombineerde teams waarmee GV Brinio en GV Borchlo deelnamen bij de clubteamwedstrijden turnen te Winterswijk op zondag 10 november, wisten vier teams het goud binnen te slepen.
De clubteamwedstrijden zijn unieke wedstrijden binnen het turnen, aangezien de turnsters deelnemen in een team. In plaats van dat alleen je eigen scores worden opgeteld voor een einduitslag, moeten op elk toestel vier turnsters hun oefening laten zien. De beste drie scores hiervan tellen mee voor de eindscore.
Aangezien zowel GV Borchlo als GV Brinio vaak net te weinig meisjes in dezelfde categorie heeft om een team samen te stellen, bleek er toch een mogelijkheid te bestaan om mee te doen door combinatieteams van beide verenigingen te maken. Dit bleek een groot succes te zijn. Bij de voorgeschreven oefenstof in de categorieën D3, D2 en D1 en bij de keuze oefenstof in de categorie supplement G en H mochten de teams van GV Borchlo Borculo/GV Brinio Lochem de hoogste plaats van het erepodium betreden.
Een groot deel van de oudere turnsters zijn de hele dag in de weer geweest om te helpen begeleiden. Alle dames hebben een mooie wedstrijd geturnd en goed samengewerkt om deze fantastische prestatie neer te kunnen zetten

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook