Algemeen

12 november 2013

Welke kleur heeft uw gedrag?

Welke kleur heeft uw gedrag?

Berkelland – Iedereen heeft zijn of haar natuurlijke talenten, maar welke talenten en gedragingen zijn nu interessant voor werkgevers? Om hier achter te komen organiseert WerkCafé Berkelland een THEMA-avond maandagavond 25 november in Neede.
We maken vaak onbewuste keuzes waar we achteraf niet blij mee zijn. In sollicitatiegesprekken sta je sterker als je al zelfonderzoek hebt gedaan. De kans om dé ideale baan te krijgen is dan net iets groter.
Geert Klein Bruinink is professional coach en zal, aan de hand van de vierkleurenleer van Carl Jung, laten zien hoe je meer inzicht krijgt in je eigen voorkeuren en die van anderen. Je leert hierbij wie je bent en wat je kunt. De avond is interactief. Bezoekers wordt dan ook aangeraden vooraf een test te doen op http://www.123test.nl/disc-test/. Zo kom je erachter dat een persoonsprofiel zeker zo belangrijk is als een cv.
De THEMA-avond op maandag 25 november 2013 begint stipt om 19.45 uur en is  gratis toegankelijk. De zaal is open vanaf 19.30 uur. De bijeenkomst wordt gehouden in De Boerderij (ingang bibliotheek) aan de Hessenweg 2 in Neede.
Voor meer informatie: werkcafeberkelland@gmail.com

Advertentie:

Booking.com

Lees ook