Home » Algemeen » Najaarsconcert de Eendracht Haarlo
Algemeen

22 november 2013

Najaarsconcert de Eendracht Haarlo

Najaarsconcert de Eendracht Haarlo

Volgens traditie is het zaterdag 30 november is het weer tijd voor het traditionele najaarsconcert van muziekvereniging ‘De Eendracht’ uit Haarlo. Aan het concert werken alle geledingen van onze vereniging mee.
De jeugd in de vorm van het jeugdorkest, minirettes en majorettes. De malletband zorgt voor een gevarieerd slagwerk optreden. Het harmonieorkest  presenteert zich onder leiding van haar nieuwe dirigent Rob Kerkdijk uit Vroomshoop met werken van o.a. Elvis Presley en Adele.
Het concert wordt gehouden in H.C.R. Prinsen in Haarlo en begint om 20.00 uur, de toegang is gratis. De Eendracht hoopt u welkom te mogen begroeten op deze gezellige muziekavond.
Met vriendelijke groet,
De Eendracht Haarlo

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com