Home » Algemeen » Word Borculose “Oranje Piet” Piet van het jaar?
Algemeen

24 november 2013

Word Borculose “Oranje Piet” Piet van het jaar?

Word Borculose “Oranje Piet” Piet van het jaar?

Mike Gerritsen uit Borculo zal de komende tijd regelmatig door het leven gaan als “Oranje Piet” , met zijn alias maakt hij zelfs kans op de titel Piet van het jaar. De Berkellanders kunnen Mike helpen deze titel te verdienen.
Mike Gerritsen (16) uit Borculo verkleed zich tot en met 5 december regelmatig als piet. Hij heeft er voor gekozen om zijn alter ego Oranje Piet te noemen. Gerritsen is genomineerd voor de titel “Piet van het Jaar”
Deze wedstrijd word georganiseerd door de Reporter Piet in samenwerking met de Sint Shop. Bij de voorronden heeft men met name gekeken naar het lokale initiatief.
Mike staat op dit moment (na ruim 13.000 stemmen) op een tweede plaats in de tussenstand. Er kan gestemd worden op Oranje Piet. Je kunt dan een mailtje sturen naar  Reporterpiet@gjpevents.nl het onderwerp moet dan zijn oranje piet.
Stemmen kan nog tot 4 december 23.59 uur. Oranje Piet is komende woensdag tussen 17 en 18 uur te gast in het programma Kiezelsteentjes op Berkelland FM.
Mike reageerde over zijn nominatie “Ik was erg verrast, ik had dit nooit verwacht. ik had mezelf opgegeven in de hoop op nominatie, ik ben ook opgegeven door ”onbekenden, daar stond ik van te kijken, want dit is ook voor het eerst dat ik genomineerd ben en nu hoop ik uiteraard piet van het jaar te worden.”
UPDATE 6 december: Mike Gerritsen/ Oranje Piet is tweede geworden.
Bron: BerkellandFM

Advertentie:


Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 6 juli 2022

    BORCULO – Op woensdag 6 juli hebben de leerlingen van de Heuvelschool uit Borculo een cheque van €500 uit mogen reiken aan stichting

  • 6 juli 2022

    BORCULO – Mevrouw G.H. Ordelman-Heinneman uit Borculo wordt binnenkort 103 jaar. Op dinsdag 19 juli 2022 hoopt ze haar verjaardag te vieren. Mevrouw

  • 6 juli 2022

    HAARLO – Op 9 juli 2022 zal de eerste editie van het nieuwe festival Halfway Hairlow in Haarlo plaatsvinden. Een nieuw festival voor

Booking.com