Home » Algemeen » Kampioenen TTV Heure houden receptie
Algemeen
Sport

30 november 2013

Kampioenen TTV Heure houden receptie

Kampioenen TTV Heure houden receptie

De touwtrekkers van TTV Heure uit Borculo hebben heel wat te vieren.
Op de Nederlandse Kampioenschappen werden drie medailles behaald, een bronzen plak voor de jeugd en twee maal goud voor de heren.
Een paar weken later  bekroonden deze hun trainingsarbeid met een gouden plak als Nationaal team op de World Games in Cali, Colombia.
Als kers op de taart werden zij bovendien als Nationaal team in twee klassen Europees Kampioen.
Op ditzelfde Europees Kampioenschap , dat in september werd gehouden in Assen, werd er in de wedstrijden voor clubteams ook nog een zilveren medaille behaald.
Op vrijdag 6 december is iedereen vanaf 20.00 uur van  harte welkom bij Buitencentrum Kerkemeijer aan de Ruurloseweg 51 te Borculo, om deze sterke mannen te feliciteren met de behaalde resultaten.
Foto: E v Raamsdonk.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com