Algemeen
Sport
Voetbal

30 november 2013

Deo D2 kampioen

Deo D2 kampioen

Op zaterdag 30 november speelde Deo D2, uitkomende in de 4e klasse 35, haar laatste wedstrijd.
De tegenstander van vandaag was Longa D7 uit Lichtenvoorde. Deo D2 heeft een geweldig najaar beleefd, alle wedstrijden, inclusief oefenprogramma werden gewonnen. Toch waren ze nog geen kampioen, want in theorie kon Winterswijk D4 nog kampioen worden, al was dit wel onwaarschijnlijk.
Onder toeziend oog van de vele supporters van Deo D2, bestaande uit ouders, broers en zussen, opa’s en oma’s, ooms en tantes en overige belangstellenden, gingen de spelers van Deo D2 op jacht naar overwinning elf. Deo liet er geen twijfel over bestaan en versloeg ook Longa D7. Nadat de scheidsrechter afgefloten had, barste het feest los. 7-2 werd het door doelpunten van Youp ter Avest, Justin Brinke en Thomas Garritsen.
De spelers kregen een beker van sponsor Inter-Company, een medaille, een cap, snoep en bloemen. Nadat er gedoucht was gingen de spelers in een wagen achter de trekker van de familie Lutke Willink door Borculo. Slagerij Henk trakteerde de spelers nog op overheerlijk grilworst en grilsticks. Teruggekomen in de Dijkhoek werden de spelers nog getrakteerd op patat en drinken. Al met al een fantastisch slot van een mooi najaars-seizoen.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook