Home » Algemeen » Schuurman BZC genomineerd als Gelderse Sportploeg 2013
Algemeen
Sport

1 december 2013

Schuurman BZC genomineerd als Gelderse Sportploeg 2013

Schuurman BZC genomineerd als Gelderse Sportploeg 2013

Drievoudig landskampioen Waterpolo Eredivisie Schuurman BZC is door de Gelderse Sport Federatie genomineerd als Gelderse Sportploeg van 2013. De mannen van de  Berkelland Zwem Combinatie werden in 2013 voor de derde keer op rij landskampioen en zij bereikten de laatste zestien in de Europese Champions League.  De prijs wordt uitgereikt tijdens het Gelders Sportgala 2013 op donderdagavond 12 december in de Agnietenhof in Tiel. De organisatie is in handen van het Olympisch Netwerk Gelderland, een samenwerkingsverband tussen de Gelderse Sport Federatie en Topsport Gelderland.
Naast Schuurman BZC zijn de overige genomineerden in de categorie Gelderse sportploeg:
•           Achilles’29 (voetbal)
•           Handboogteam Recurve
•           Dames rolstoelbasketbalteam
Promoot Oost-Gelderland en stem op Schuurman BZC. Stemmen kan tot en met vrijdag 6 december via de site van de Gelderse Sport Federatie: http://www.geldersesportfederatie.nl/stemmen. Per e-mailadres kan één keer worden gestemd.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 6 december 2022

    BORCULO – Vandaag is de verbouwing van de Coop naar de Plus van start gegaan. Om 13.00 uur sloten de deuren van Coop

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

Booking.com