Algemeen
Featured

5 december 2013

Vuurwerkshow in het centrum van Borculo op 13 december

Vuurwerkshow in het centrum van Borculo op 13 december

In navolging van “het zelf in een Ferrari rijden door Borculo” gaat Jongeren Events Borculo (JEB) in december weer knallen. Knallen met acties en kortingen bij de winkeliers in Borculo en een gratis vuurwerkshow in het centrum van Borculo!
JEB organiseert dit samen met de Borculose Ondernemings Vereniging. Het knallen begint op vrijdag 13 december. Vanaf die dag kunnen tot het einde van het jaar de rode “knalmunten”, die sinds 18 november worden uitgedeeld, weer worden ingeleverd bij de deelnemende winkeliers. Elke winkel houdt in de knalperiode een eigen (wisselende) actie. Om de knalperiode officieel in te luiden wordt op de koopavond van 13 december, om 20.00 uur voor het gemeentehuis in Borculo, een vuurwerkshow gegeven.
De vuurwerkdemonstratie wordt samen met JEB door Willems Sierbestrating verzorgd. Naast een spectaculaire show is het ook de ideale mogelijkheid om te zien welk vuurwerk je beslist moet hebben om het jaar uit te knallen. Houd de JEB facebookpagina (www.facebook.com/JongerenEventsBorculo) in de gaten voor like en winacties en de al aangekondigde “knalacties” van de winkeliers en probeer in de tussentijd nog wat JEB munten te bemachtigen!

Advertentie:

Booking.com

Lees ook