Home » Uncategorized » Koploper HCR Prinsen op bezoek bij FDV Jacoby/Schuler Cues
Uncategorized

5 december 2013

Koploper HCR Prinsen op bezoek bij FDV Jacoby/Schuler Cues

Koploper HCR Prinsen op bezoek bij FDV Jacoby/Schuler Cues

De driebanden spelers van HCR Prinsen moet komende zaterdag op bezoek bij FDV Jacoby/Schuler Cues, dat op dit moment een zevende plaats bezet met zeven punten uit acht gespeelde wedstrijden.
De koploper van de eerste divisie poule 1, moet het die dag stellen zonder Raymund Swertz en Michel van Silfhout. Beide spelers zijn verhinderd omdat zij in Haarlo strijden om de Nationale titel anker kader 71/2. Captain Van Silfhout zag zich dan ook genoodzaakt het team aan te passen. De Haarlose formatie bestaat nu uit Dave van Geel, die de honneurs van Van Silfhout waarneemt, Markus Galla, Carsten Lässig en Freddie ter Braak.
De tegenstander verschijnt in Hoeven met Steven van Acker, captain Jeffrey van Nijnatten, Jan van Oosterhout en Bryan Vangenuchten aan de tafels. De wedstrijd bij ’t Tapperijke begint ’s avonds om 19:00 uur.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 6 december 2022

    BORCULO – Vandaag is de verbouwing van de Coop naar de Plus van start gegaan. Om 13.00 uur sloten de deuren van Coop

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

Booking.com