Home » Featured » Kampioenen bij Kerkemeijer Gemini
Featured
Sport

8 december 2013

Kampioenen bij Kerkemeijer Gemini

Kampioenen bij Kerkemeijer Gemini

Na afloop van hun laatste thuiswedstrijd in de najaarscompetitie werden 2 mini-D teams gehuldigd vanwege het behaalde kampioenschap in hun klasse. Beide teams spelen deze competitie voor het eerst op niveau 5 van het minivolleybal, de D3 in de 1e en hoogste klasse, de D5 in de 3e klasse. De D3 van coach Jet Markink, verloor slechts 1 wedstrijd en werd dus verdiend kampioen. De D5 van coach Leontine Veltkamp deed het nog beter en verloor maar 1 set. Zij hadden een wel heel grote voorsprong op hun achtervolgers. Beide succesvolle teams worden getraind door het duo  Jose Leferink en Naomi Oude Nijhuis. Met de kampioenstaart, een medaille en cadeautjes van de ouders moesten de meiden met hun begeleiders natuurlijk op de foto.
mini D3 kampioen
Kampioen mini D5

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 6 december 2022

    BORCULO – Vandaag is de verbouwing van de Coop naar de Plus van start gegaan. Om 13.00 uur sloten de deuren van Coop

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

Booking.com