Algemeen

10 december 2013

Windkracht 6 bij Muziekvereniging Volharding

Windkracht 6 bij Muziekvereniging Volharding

Na drie succesvolle jaren zal Muziekvereniging Volharding in januari 2014 opnieuw van start gaan met het Windkracht 6 project. De jeugd leert daarbij kennismaken met de verschillende instrumenten die je in een harmonieorkest vindt. Er wordt gezongen, gedanst, gemusiceerd, instrumenten uitgeprobeerd en vooral  veel plezier gemaakt.
Het project dat Volharding Borculo gaat doen heeft nog een extraatje. De kinderen leren namelijk ook noten lezen en blokfluit spelen. Zo krijgen ze in korte tijd de beginselen van het muziek maken onder de knie. Als leuke afsluiting van dit project zal er in samenwerking met de harmonie van Volharding een concertje gegeven worden.
De lessen starten op dinsdag 28 januari 2014 en zullen iedere week gegeven worden van 16:30 uur tot 17:15 uur in het muziekgebouw van Volharding aan de Haarloseweg. De totale kosten hiervoor zijn € 100,- (inclusief blokfluit en lesboek + cd). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rosanne Sprick:  tel 06-51352776 of mail naar rosannesprick@hotmail.com. U kunt uw aanmelding mailen naar het secretariaat van Volharding: info@volhardingborculo.nl. Opgave is mogelijk t/m 17 januari 2014.
Kijk voor meer informatie over Muziekvereniging Volharding ook op de website: www.volhardingborculo.nl

Advertentie:

Booking.com

Lees ook