Home » Algemeen » HCR Prinsen ontvangt thuis De Wellse Vaert
Algemeen

12 december 2013

HCR Prinsen ontvangt thuis De Wellse Vaert

HCR Prinsen ontvangt thuis De Wellse Vaert

Na de remise afgelopen zaterdag in Hoeven bij FDV Jacoby/Schuler Cues, staat er voor de driebandenspelers van HCR Prinsen uit Haarlo komende zondag thuis de wedstrijd tegen de nummer tien van de ranglijst, De Wellse Vaert uit Steenbergen op de rol.
Captain Micvhel van Silfhout kan deze zondag niet beschikken over Markus Galla, die als enige in de eerste divisie alle wedstrijden, acht, nog gewonnen heeft. Daarentegen spelen Raymund Swertz en hijzelf wel mee. De tegenstander heeft uit de negen gespeelde wedstrijden slechts vijf matchpunten behaald en wacht nog steeds op de eerste overwinning, maar van onderschatting mag beslist geen sprake zijn. Zij komen met Marcel Hopmans, Bert Hoefnagels, Ludo Kools en René Luijsterburg naar Haarlo.
HCR Prinsen, dat bij winst de koppositie weer overneemt van Burgmans Biljarts dat niet speelt, bestaat uit: Dave van Geel, Raymund Swertz, Carsten Lässig en Michel van Silfhout. De wedstrijd aan de Eibergseweg in Haarlo begint om 13:00 uur.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com