Algemeen
Featured

18 december 2013

Nieuwjaarduik Borculo 1 januari om 14.00u bij Hambroekplas

Nieuwjaarduik Borculo 1 januari om 14.00u bij Hambroekplas

BORCULO – De Borculose stichting voor Cultuur, sport en spel organiseert ook in 2014 de traditionele Nieuwsjaarduik in de Hambroekplas te Borculo. Net als vorig jaar hopen ze dat het weer goed gezind is en ze weer vele enthousiastelingen kunnen verwelkomen.
Er zijn opnieuw vrachtwagens – beschikbaar gesteld door Schuurman Schoenen – die als kleedruimte kunnen worden benut. Iedere deelnemer krijgt een t-shirt, voorzien van een speciale opdruk van 2014. Ook krijgt iedere deelnemer weer een Unox muts en kop warme erwtensoep!
Het terrein is bemand vanaf 12.00 uur! De organisatie hoopt vele mensen een gelukkig 2014 en een verfrissende sprong te kunnen toewensen. Voor noodgevallen is het Duikteam Calypso uit Borculo weer paraat. De leden van het Duikteam hopen van harte dat ze alleen een oefenbijeenkomst hebben en dat er niemand in nood komt, zoals gelukkig ook nog nooit is gebeurd.
Mocht de recreatieplas onverhoopt bevroren zijn, dan zal de Nieuwjaarsduik worden afgelast. Houd daarom het nieuws in de gaten!
Informatie:
Datum: Woensdag 1 januari 2014.
Tijd: 14.00u.
Locatie: Hambroekplas Borculo
Locatie:
locatie nieuwsjaarduik borculo

Advertentie:

Booking.com

Lees ook