Home » Algemeen » Nieuwjaarsbal bij Buitencentrum Kerkemeijer te Borculo
Algemeen

20 december 2013

Nieuwjaarsbal bij Buitencentrum Kerkemeijer te Borculo

Nieuwjaarsbal bij Buitencentrum Kerkemeijer te Borculo

Nu 2013 er bijna op zit willen wij jullie graag hele fijne feestdagen en een goed begin van 2014 toewensen. Om 2014 feestelijk te beginnen hebben wij besloten om op 1 januari om 15.00 uur onze deuren te openen voor een Nieuwjaarsbal. Genaamd als ‘Club Kerkemeijer’ willen wij met jullie proosten op het nieuwe jaar. Daarom ontvangt u van ons een welkomstborrel en gedurende de dag hapjes bij aankoop van het toegangsbewijs. Muzikaal wordt de dag ondersteund door Swinging Town en The Pianohouse. Kaarten zijn in de voorverkoop, mits 18 jaar of ouder, te verkrijgen bij Buitencentrum Kerkemeijer voor 10 euro. Aan de kassa is de prijs 12,50. Samen willen wij het jaar feestelijk beginnen en vergeet niet; Dress 2 Impress.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 6 december 2022

    BORCULO – Vandaag is de verbouwing van de Coop naar de Plus van start gegaan. Om 13.00 uur sloten de deuren van Coop

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

Booking.com