Algemeen

21 december 2013

Berkelland huldigt zijn kampioenen op 6 februari 2014

Berkelland huldigt zijn kampioenen op 6 februari 2014

Aanmelding mogelijk tot 7 januari

 Net als in voorgaande jaren wil de gemeente Berkelland in 2014 weer speciaal aandacht besteden aan de kampioenen van 2013. Het is een hele prestatie als een persoon of team op sportief- en/of cultureel gebied (in brede zin) kampioen wordt. Bij de huldiging in 2013 in het gemeentehuis  hebben we sporters op het gebied van waterpolo, touwtrekken, schieten, paardrijden, kempo, biljart, enz. in het zonnetje gezet.
Kampioenen kunnen gehuldigd worden als:

  • de persoon of het team is inwoner van of gevestigd in de gemeente Berkelland (geldt ook voor Berkellandse inwoners die deel uitmaken van een Nederlands team).
  • de persoon of het team heeft een eerste, tweede of derde prijs gehaald tijdens een Nationaal, Europees of wereldkampioenschap of Olympische Spelen.
  • het kampioenschap is erkend door een (landelijke) bond.
  • de prestatie moet door de persoon of het team zelf verricht zijn; vanwege de prestatie van bijvoorbeeld een rashond of bijzondere vogel komt de eigenaar niet in aanmerking.

Kampioenen aanmelden
Om niemand over te slaan roepen we inwoners van onze gemeente op om kampioenen uit het jaar 2013 via een formulier aan te melden. Het zou plezierig zijn als u ook achtergrondinformatie, (digitaal) fotomateriaal en/of publicaties over het kampioenschap meestuurt.
Formulier
Het formulier is te vinden op onze website of u kunt het opvragen via ons Klant Contact Centrum, telefoonnummer 0545-250 250 of info@gemeenteberkelland.nl. U kunt het opgaveformulier tot 7 januari 2014 insturen.
E-mailen kan ook, zorg dan dat alle gegevens en uw motivatie in de e-mail staan. Het e-mailadres is: info@gemeenteberkelland.nl
Bron:gemeenteberkelland.nl

Advertentie:

Booking.com

Lees ook