Sport

23 december 2013

Gemini start 2014 sportief

Gemini start 2014 sportief

BORCULO –  Volleybalvereniging Kerkemeijer Gemini begint het nieuwe jaar met een aantal sportieve activiteiten. Vrijdag 3 januari wordt in sporthal ’t Timpke het 3e Rabobank Schoolvolleybaltoernooi Berkelland voor de groepen 7 en 8 van de basisscholen gespeeld. Dan strijden 12 teams uit groep 7 en 18 teams uit groep 8 om de punten. Zij spelen niveau 4 van het Circulatie Mini Volleybal (CMV), dit om aansluiting te houden met de Gelderse en mogelijk de Nederlandse kampioenschappen. De deelnemende teams komen uit Borculo (19), Ruurlo (5), Haarlo (2), Beltrum (2) en Eibergen (2). Uit de overige kernen van Berkelland hebben zich helaas geen scholen ingeschreven. Op 6 velden worden om 12.30 uur de eerste wedstrijden gespeeld, waarna de prijsuitreiking zal plaats vinden om 17.00 uur.
Zaterdag 4 januari wordt er in ’t Timpke  gevolleybald tijdens de 26e editie van het recreatieve Kerkemeijer Nieuwjaarvolleybaltoernooi. Dan spelen er 20 mixed-teams hun wedstrijden. Om 09.30 uur wordt de eerste bal geslagen en om 15.45 uur is het toernooi afgelopen waarna de prijsuitreiking plaats zal vinden in de kantine. Bij beide toernooien zorgen vrijwilligers van Kerkemeijer Gemini voor de organisatie.
Ook op zaterdag 4 januari speelt er een meisjesteam in de voorronde van de Nederlandse Open Jeugd Kampioenschappen CMV. In sporthal Veldwijk in Hengelo (O) moet het team van trainer/coach Henk Brinkerhof aantreden tegen teams van gerenommeerde verenigingen, nl. Tornado uit Geesteren (O), Springendal-Set-Up ’65 uit Ootmarsum en Saasveldia uit Saasveld. De poulewinnaar en de winnaars van de kruiswedstrijden met de nummers 2 en 3 van een andere poule, plaatsen zich voor de halve finales. Ter voorbereiding speelt het team op vrijdag 27 december in Varsseveld een toernooi met andere deelnemers aan het NOJK en een team uit Duitsland.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook