Sport

23 december 2013

HCR Prinsen “winterkampioen” eerste divisie poule 1

HCR Prinsen “winterkampioen” eerste divisie poule 1

De driebanden spelers van HCR Prinsen zijn door een overtuigende 2-6 overwinning bij Melis Handelsonderneming “winterkampioen” van de eerste divisie poule 1 geworden.
De Haarlose formatie begon in Bakel met Dave van Geel en Markus Galla, omdat Raymund Swertz en Michel van Silfhout deze dag ook twee belangrijke wedstrijden in de carambole competitie moesten spelen. Markus Galla bracht zijn team op een 0-2 voorsprong door Lesley van Neijen met 36-45 in 37 beurten te verslaan. Opmerkelijk detail, de Duitser had voor de laatste 33 beurten slechts 19 beurten nodig. Op de andere tafel keek Van Geel na 14 beurten tegen een 9-24 achterstand aan, knabbelde daar tegen het eind van de wedstrijd wel veel van af, maar moest toch na 45 beurten de punten bij de stand 45-44 aan Peter Heerkens laten.
Raymund Swertz, die deze dag al twee partij overwinningen op zijn naam had geschreven, en Michel van Silfhout maakten hun feestdag compleet door respectievelijk Roger de Kleine en Nico van den Heuvel te verslaan. De Noord-Limburger deed dat in 50 beurten, 27-40, en de captain uit Dieren speelde met een moyenne van net boven de 1.00. Hij won na 38 beurten met 20-40.
Bij het ingaan van 2014 en de tweede helft van de competitie staat HCR Prinsen nu na 11 gespeelde wedstrijden op plaats 1 met 18 matchpunten, één meer dan Burgmans Biljarts.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook