Home » Algemeen » Verhuizing van Huisartsenpraktijk De Berkel
Algemeen

30 december 2013

Verhuizing van Huisartsenpraktijk De Berkel

Verhuizing van Huisartsenpraktijk De Berkel

Per 19 december 2013 is de praktijk van de huisartsen J.J. Gommeren en mw. C.A. Schuffelen verhuisd. De nieuwe locatie is: Graaf Wichmanstraat 35 te Borculo.
De praktijk heeft tevens een nieuwe naam gekregen en heet voortaan Huisartsenpraktijk De Berkel. Na 6 jaar tijdelijke huisvesting aan de Spoorstraat, achter de apotheek, is er een nieuwe plek gevonden voor Huisartsenpraktijk Gommeren-Schuffelen.
Na diverse pogingen om in samenwerking met andere partijen tot een gezamenlijke huisvesting te komen is besloten om zelfstandig huisvesting te kiezen op het terrein van het JW Andriessen. Twee appartementen in de middelste ‘woontoren’ zijn verbouwd tot de nieuwe praktijkruimte. Om eventuele overlast voor de bewoners van de overige appartementen te beperken heeft de praktijk een eigen toegang met parkeerplaatsen aan de Graaf Wichmondstraat.
Zowel de huisartsen als doktersassistentes en praktijkondersteuners hebben hier eigen spreekkamers en werkruimtes. En er is ruimte voor eventuele andere zorgverleners en diensten in het kader van toekomstige ontwikkelingen.
De ruimtes zijn ingericht naar de moderne eisen en in de kleuren van de nieuwe huisstijl. Deze is passend bij de nieuwe naam ‘Huisartsenpraktijk De Berkel’.

Advertentie:


Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 6 juli 2022

    BORCULO – Op woensdag 6 juli hebben de leerlingen van de Heuvelschool uit Borculo een cheque van €500 uit mogen reiken aan stichting

  • 6 juli 2022

    BORCULO – Mevrouw G.H. Ordelman-Heinneman uit Borculo wordt binnenkort 103 jaar. Op dinsdag 19 juli 2022 hoopt ze haar verjaardag te vieren. Mevrouw

  • 6 juli 2022

    HAARLO – Op 9 juli 2022 zal de eerste editie van het nieuwe festival Halfway Hairlow in Haarlo plaatsvinden. Een nieuw festival voor

Booking.com