Home » Algemeen » Homo?? en dan??
Algemeen

2 januari 2014

Homo?? en dan??

Homo?? en dan??

Stichting de Kringen organiseert praatgroepen/gezelligheidsgroepen voor homo’s/lesbo’s en biseksuelen, ook in de Achterhoek
Stichting de kringen bestaat al sinds 1963 en in de Achterhoek zijn er al groepen vanaf 1974. Binnenkort start er in de Achterhoek een nieuwe mannenkring omdat de huidige groep vol is.

In deze praatgroepen kun je andere mensen leren kennen, die begrijpen waar je over praat of over wilt praten. Een praatgroep is dus eigenlijk ook wel een gezelligheidsgroep en kan je de juiste richting ophelpen. Praatgroep klinkt zo zwaar, maar dat is het niet, het is ook een hoop gezelligheid.

Er is vaak een drempel bij homo’s/lesbo’s om je voor zo’n groep aan te melden. Men zegt wel eens: maak van je hart geen moordkuil en laat dit een nieuw begin zijn. Dus maak die stap en je bent al een heel eind op weg om gelukkig te worden met jezelf. Vaak zie je beren op de weg die er na de coming-out niet blijken te zijn.

Je hoeft niet meteen in een praatgroep, je kan ook gewoon een keer komen praten. Je kunt pas gelukkig worden als je jezelf kunt en durft te zijn!

Kijk voor meer algemene info ook op www.dekringen.nl of voor de Achterhoekse kringen http://www.dekringen.nl/kringen/achterhoek De Kringen ontmoet je!

Voor informatie en aanmelding voor deze nieuwe praatgroep kun je bellen/mailen: Voor mannen; 0573-452375 (Wim) of mail mannen.achterhoek@dekringen.nl

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com