Sport
Voetbal

3 januari 2014

20ste Dies van den Berg toernooi bij v.v. Reünie groot succes

20ste Dies van den Berg toernooi bij v.v. Reünie groot succes

Maandag 30  december organiseerde v.v. Reünie alweer het 20e Dies van den Berg toernooi in Sporthal ’t Timpke in Borculo. Dit is een toernooi voor de allerjongste pupillen namelijk de F pupillen De deelnemende teams waren dit jaar: Grol F3 en F5, Rietmolen F1, Twenthe Goor F1, Witkampers F2 en F3 en natuurlijk Reünie F1 en F2. De teams waren over 2 poules verdeeld en de wedstrijden werden om en om gespeeld, terwijl 3  jonge  scheidsrechters van v.v. Reünie Mark,  Bart, en Floris de wedstrijden in goede banen mochten leiden en dat deden ze goed.

Nadat alle poulewedstrijden gespeeld waren ging de strijd om de 3de en 4de plaats tussen Reünie F1 en Reünie F2, een wedstrijd die met 3-1 werd gewonnen door de F1 van Reünie.

De finale werd gespeeld door Twenthe Goor en Rietmolen. Deze wedstrijd werd met 3-1 gewonnen door Twenthe en zij mochten zich de terechte kampioen noemen van het 20ste dies van den Berg toernooi, waarna het de eer aan Dies van den Berg de naamdrager van dit toernooi was om de bekers uit te reiken aan de winnaars en zo kwam er een einde aan een leuke, sportieve middag, waarbij het weer eens duidelijk werd, dat  verenigingen niet zonder vrijwilligers kunnen, want zij zorgden ervoor dat acht F teams een heerlijke middag hadden.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook