Algemeen

3 januari 2014

Nieuwjaarschoppen Blaaskapel de Knollentrekkers

Nieuwjaarschoppen Blaaskapel de Knollentrekkers

Op zondag 5 januari 2014 wil blaaskapel de Knollentrekkers uit Borculo het nieuwe jaar traditiegetrouw beginnen met het zogenaamde nieuwjaarsschoppen. Het frühschoppen ter ere van de jaarwisseling vindt dit keer voor de 18e maal plaats.

Dit jaar zal blaaskapel de Knollentrekkers u weer ruime tijd vermaken met de bekende Egerländermuziek. De kapel staat sinds 1 november 2011 onder de muzikale leiding van Ywo Lamonaca. Maar niet alleen de Knollentrekkers zijn te horen en te zien.
Dit jaar komen de Berkelzangers een optreden verzorgen ter promotie van hun nieuwe CD. Ze zullen enkele nummers van de nieuwe CD laten horen en ook zullen we samen een aantal nummers ten gehore brengen. Het belooft dus weer een gezellige middag te worden.

Het Nieuwjaarsschoppen vindt plaats in muziekgebouw Volharding, Haarloseweg 7 te Borculo (schuin tegenover de sporthal). De zaal is open om 11.00 uur en aanvang van het Nieuwjaarsschoppen is 11.30 uur. Kaarten à 3 euro zijn aan de zaal verkrijgbaar. Meer informatie over Blaaskapel de Knollentrekkers vindt u op www.knollentrekkers.nl

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook