Algemeen
Featured

4 januari 2014

Sportnieuws week 1

Sportnieuws week 1

Volleybal:

Kerkemeijer Gemini CMV heef zich vandaag geplaatst voor de halve finales Open Jeugdkampioenschappen in Hengelo OV.
De halve finales worden begin februari gespeeld.

Biljarten:

De carambole spelers van het Haarlose Etikon zijn het nieuwe jaar uitstekend begonnen. Zowel vrijdag als zaterdag ging het team van Dinand Prinsen met de volle winst naar huis. Vrijdag werd in Steenbergen Wellse Vaert met 0-6 en 2-4 verslagen en zaterdag lieten de spelers in Veenendaal er tegen de nummer drie, Biljartkeu.nl, er geen enkele twijfel over bestaan wie de sterkste is en wonnen met tweemaal 0-6.

Koploper HCR Prinsen heeft ook in Warmenhuizen bij Constructor Staalbouw er geen enkele twijfel over laten bestaan wie de sterkste was. Met een 1-7 overwinning kon het team van Michel van Silfhout dan ook huiswaarts keren.

Voetbal:

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Sportclub Haarlo maakte voorzitter Dick Teunissen bekend dat hoofdtrainer Andre Voortman ook volgend seizoen doorgaat bij Haarlo 1.

Benieuwd naar alle veranderingen binnen de voetbalclubs? Klik HIER.

Paardensport:

Afgelopen weekend werd op het nieuwjaarsconcours in Vragender de laatste selectie voor de regiokampioenschappen verreden. Jan Lutke Willink wist zich met zijn paard Disinaa als derde combinatie te plaatsen voor het indoor regiokampioenschap in de klasse L springen. Kim van de Esschert werd met Donna Perina kringkampioen in de klasse M springen. Henk Veldhuis behaalde met Vamalia een eerste plaats in de klasse L twee-fasen.

Leden van de Hamelandse ponyclub hebben in Vragender goed gepresteerd. Camilla Benedict, Renate Kappert, Danique Weernink en Lieke Walvoort hebben zich geplaatst voor deelname aan de Gelderse kampioenschappen indoorspringen. Camilla werd 7 de van de kring in de klasse B cat. D. Renate werd reservekampioen in de klasse L cat. C . Danique werd 5 de in de klasse L cat. D en Lieke werd reservekampioen in de klasse M cat. D.  In de dressuur werd Regina Kappert in de klasse L1 cat. C reservekampioen en staat als reserve voor deelname aan de Geldersekampioenschappen.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook