Home » Algemeen » Meisje weer terecht! Update: Politie zoekt 16 jarig meisje
Algemeen
Featured

7 januari 2014

Meisje weer terecht! Update: Politie zoekt 16 jarig meisje

Meisje weer terecht! Update: Politie zoekt 16 jarig meisje

RUURLO / LOCHEM – De politie is op zoek naar een 16 jarig meisje tussen Ruurlo en Lochem. Het meisje heeft lang blond haar, zwarte laarzen aan en een blauwe jas. Ze rijdt op een blauwe Gazelle fiets. TIPS? 0800 – 0011.

Update 21:15: Het vermiste meisje heet Ilse. Ze is vanochtend rond half 8 weggegaan met haar fiets, zonder schooltas. Ze heeft waarschijnlijk niet de intentie gehad om naar school te gaan. Ze is ongeveer 1.62 meter lang.

UPDATE 8 januari: het meisje wat gisteren werd gezocht via een burgernet is weer terecht. Ze is aangetroffen in goede conditie, Dit meldt de politie via Twitter. De politie en familie bedanken iedereen voor het meehelpen.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com