Home » Sport » Gezellige Nieuwjaarsreceptie bij v.v.Reünie
Sport
Voetbal

8 januari 2014

Gezellige Nieuwjaarsreceptie bij v.v.Reünie

Gezellige Nieuwjaarsreceptie bij v.v.Reünie

Zondagmiddag 5 januari was de nieuwjaarsreceptie van v.v. Reünie met natuurlijk de traditionele Nieuwjaarsspeech van voorzitter Meino Janszen. Nadat Meino iedereen welkom had geheten en daarbij in het bijzonder de aanwezige ereleden met hun partners, keek hij even terug op het voorbije jaar om daarna zijn blik op de toekomst te richten. Hij vroeg alle aanwezigen hun steentje, hoe klein ook, bij te dragen om Reünie draaiende te houden. Aan het eind van de speech kondigde Meino in verband met zeer drukke werkzaamheden zijn vertrek als voorzitter aan. Hij zal dit seizoen nog afmaken, maar daarna zal hij aftreden. Fijn is het, dat er al een nieuwe voorzitter is gevonden, die op de jaarvergadering officieel gekozen zal moeten worden: Thijs Bouwhuis.
Ook werden de jubilarissen in het  zonnetje gezet en dat waren er dit jaar drie: 50 jaar lid: Gerrit van Donkelaar en Johan Hargeerds en 70 jaar lid was Henk Bröcker, die helaas andere verplichtingen had en daarom niet aanwezig kon zijn.
Verder werden er ook nog 4 contracten getekend met Kees Bosma, trainer van het 3de, Mark Reinders, trainer van het 2de, Collin Stokkers, trainer van het 1ste en Dinand Huurneman, keeperstrainer.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com