Sport
Voetbal

8 januari 2014

Gezellige Nieuwjaarsreceptie bij v.v.Reünie

Gezellige Nieuwjaarsreceptie bij v.v.Reünie

Zondagmiddag 5 januari was de nieuwjaarsreceptie van v.v. Reünie met natuurlijk de traditionele Nieuwjaarsspeech van voorzitter Meino Janszen. Nadat Meino iedereen welkom had geheten en daarbij in het bijzonder de aanwezige ereleden met hun partners, keek hij even terug op het voorbije jaar om daarna zijn blik op de toekomst te richten. Hij vroeg alle aanwezigen hun steentje, hoe klein ook, bij te dragen om Reünie draaiende te houden. Aan het eind van de speech kondigde Meino in verband met zeer drukke werkzaamheden zijn vertrek als voorzitter aan. Hij zal dit seizoen nog afmaken, maar daarna zal hij aftreden. Fijn is het, dat er al een nieuwe voorzitter is gevonden, die op de jaarvergadering officieel gekozen zal moeten worden: Thijs Bouwhuis.
Ook werden de jubilarissen in het  zonnetje gezet en dat waren er dit jaar drie: 50 jaar lid: Gerrit van Donkelaar en Johan Hargeerds en 70 jaar lid was Henk Bröcker, die helaas andere verplichtingen had en daarom niet aanwezig kon zijn.
Verder werden er ook nog 4 contracten getekend met Kees Bosma, trainer van het 3de, Mark Reinders, trainer van het 2de, Collin Stokkers, trainer van het 1ste en Dinand Huurneman, keeperstrainer.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook