Home » Algemeen » Op weg naar de gemeenteraadsverkiezingen
Algemeen

11 januari 2014

Op weg naar de gemeenteraadsverkiezingen

Op weg naar de gemeenteraadsverkiezingen

Op 19 maart zijn er ook in Berkelland gemeenteraadsverkiezingen

 

homepage website

Op die dag kunt u van 7.30 tot 21.00 uur uw stem uitbrengen op een persoon en daarmee de politieke partij van uw keuze. Door te stemmen hebt u invloed op de samenstelling van de nieuwe gemeenteraad van Berkelland. Op weg naar deze verkiezingen vindt u op onze website onder de button ‘Gemeenteraadsverkiezingen 19 maart 2014’ allerlei informatie hierover. Ook besteden we in BerkelBericht de nodige aandacht aan de verkiezingen.

Op deze speciale verkiezingspagina, die gaandeweg wordt aangevuld, staan de verkiezingsprogramma’s van de politieke partijen die deelnemen aan de verkiezingen. U vindt er nu al de uitslag van de vorige verkiezingen in 2010, een overzicht van de stembureaus, belangrijke informatie over stemmen, stempas, machtigingen, links naar de websites van de politieke partijen en de kiesraad, een activiteitenagenda met onder andere al twee geplande lijsttrekkersdebatten door de LTO en de Industriële Kring Berkelland.

Bron;gemeenteberkelland.nl

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com