Algemeen

14 januari 2014

Lezing Erve Zurel: ´Suiker, de zoete verleiding´

Lezing Erve Zurel: ´Suiker, de zoete verleiding´

Dinsdagavond 21 januari vindt er op Erve Zurel een tweetal lezingen plaats met als onderwerpen ´Suiker de zoete verleiding, en Zin en onzin Voedingssuppletie. Vooral tijdens de feestdagen genieten we wat meer van alle vooral zoete verleidingen. In snacks, hapjes en maaltijden zit meer suiker dan u denkt. En wat doet suiker nu eigenlijk precies met uw lichaam. De lezingen worden gehouden door respectievelijk orthomoleculair arts en wetenschapper Guus Zurel en initiator Preventief Zorggroep Nederland Jan Dijkstra.

Erve Zurel profileert zichzelf als Centrum voor Inspiratie en Welzijn. Gevat in een gevarieerd aanbod van trainingen, workshops en netwerkbijeenkomsten. Werken aan je vitaliteit betekent werken aan je kracht- en energieniveau en een gezondere toekomst. Erve Zurel en Preventief Zorggroep Nederland zien in elkaar een waardevolle versterking van diens zorgmaatschappelijke missie en doelstellingen: ‘het vitaliseren van mens en maatschappij’. PZN ontwikkelt autoriteit op het gebied van zorgpreventie en schenkt aandacht aan de hedendaagse gezondheidsrisico´s. Indachtig het aloude gezegde: voorkomen is beter dan genezen! Daarnaast is er met regionale overheden een traject opgestart waarmee PZN niet alleen voorziet in gezondheid maar ook in werkgelegenheid.

Dinsdagavond 21 januari. Locatie: Platvoetsdijk 9-11 te Borculo. Inloop vanaf 19.00 uur. Aanvang: 19.30 uur. Voor meer informatie bezoekt u: www.ervezurel.nl. Graag voor aanmelding een mail aan: karin@preventiefzorggroep.nl.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook