Home » Algemeen » Q-Back 2.0
Algemeen

18 januari 2014

Q-Back 2.0

Q-Back 2.0

……….zo mag je de nieuwe bezetting van Q-Back gerust noemen. Met een nieuwe drummer, René en zangeres, Manon, is de band klaar voor de toekomst. Het repertoire bestaat nog steeds uit nummers uit het verleden, maar dat betekent zeer zeker niet dat het oubollige muziek is. Door de uitbreiding van de band met een zangeres is de veelzijdigheid van de band alleen maar groter geworden. Zo is het veelzijdige repertoire ( van The Rolling Stones , Van Morrison tot ZZ-Top) uitgebreid met nummers van Janis Joplin, Tina Turner, Shocking Blue, enz. De muzikale reis door 50 jaar pop-, rock-, soul-, blues- en discomuziek wordt voorzien van een eigentijds jasje en geluid door de ervaren bandleden.

Op 22 februari zal Q-Back voor het eerst optreden in de nieuwe bezetting bij zaal Peters te Borculo. Een avondje Q-Back kenmerkt zich door een veelzijdig repertoire dat enthousiast en vol overgave wordt gebracht door de ervaren muzikanten.
De muzikanten vinden ook de interactie met het publiek erg belangrijk, dus kom voor een supergezellige avond met goeie en leuke muziek naar…

Q-Back bij zaal Peters Steenstraat 7 in Borculo.
Kaarten zijn te reserveren voor € 5,- via de site, www.q-back.nl.
Of telefonisch 0545-273476
Aan de kassa zijn de kosten € 6,50.

De zaal gaat open om 20:30 uur

Q-Back bestaat uit:
Manon Hoogland – zang
Jan Stomps – toetsen, gitaar,zang
Emiel Hietbrink – basgitaar, zang
René Sebök – drums
Jan Willem Oukes – gitaar, zang

Advertentie:

Booking.com

Lees ook